Karlskrona dag 1

Just nu sitter Kajsa bredvid mej i ett tåg ! Asskuuul. vi åker till karlstad nu men jag sitter vid maddes data TACK till hemne Vi kommer ha det mys men jag vet ingeting än så länge, ska försöka uppdatera så snart jag får en data såå jag försöker. Hare Gött !


Msje s fototävling

Denna bild får bli bra ! :)

Tillbaka !

Haft det suuuuuuuuuper bra  kom hem igår men orkade inte skriva då, Men det blir inte bra uppdatering för imorgon åker Jag på träningsläger ! Så jag är borta en vecka till hahah men iaf så kommer bilder men inte just nu !
Hare bra allehopa så syns vi kanske imorgon <3
Olivia lindström, nikon D60 :) Spanien 10

Spanien nästa !

Hej, kommer sakna alla medans jag har det bäst i spanien ! Många bilder blir det sen, men jag kan lova att det inte blir någon bloggning där nere ifrån för vem vill sitta ine framför en skärm när man kan bada och sola ute ? kanske ett men bara ett isånna fall. Hoppas alla mår bra och så hörs vi när vi kommer hem ! Vi kommer åka till arlanda kl.3.00-3.30 inatt så jag kommer inte hinna skriva inatt !


OBS: ni kommer inte kunna nå mej på mobilen för att den stannar hemma !

Juste vet att bloggen inte är bra och ska försöka ta tag i det när jag kommer hem !
Kramar Olivia ! ♥

Haft det GRYYMT bra !

Medans jag har varit borta har jag haft det bra och har inte velat slösa bort dom här underbara dagarna med att sitta framför datan och ville bara kika in och säga GRATTIS MAMMA och GRATTIS OLA OCH LINDA förklarar sen <3 och sen ska ni få BILDER <3 det gillar vi !


foto:Jag, Nikon D60

Hahahhahaa...

Jag glömde ju säga i onsdags eller i tisdags att jagt inte skulle kunna skriva tills idag... Jagt har varit hos mormor och morfar i rådmaringen och sen hos vilma rådmansby jag kom hem igår så jaa hahaha ni förstår nog... sen juste imorgon blir det ingen uppdatering heller för att jag och ebba ska till stockholm till Ola och Linda mys ;) Men på tisdag tror jag Men juste den 15 Juli ska jag till spanien i 2 veckor den första veckan är Fanny, Cornelia, Marika och Jörgen där men andra veckan åker dom hem så då är det bara Ebba, Jag, Mamma och Pappa (: Det kommer blii assmys och Kameran hänger förstås med så mkt bilder blir det... så det var väll allt jag hade på hjärtat ♥

Så ha det bra, puss på er ♥

RSS 2.0