Tidsinställt, Espania

Vi har det bra, vi här i Spanien och vill ej va med om nåt regn, babambamabam!

hahhaa jag tror säkert att det är sooool :D Det blev ju några inlägg iallfall men det kommer inga mer efter det här, PUUUUUUUUUSSSSSSSS !

SAKNAR ER!<3

Tidsinställt, Espania

Rix-FM festivalen <3

Tidsinställt, Espania


Rix-Fm festival mer bilder kommer sen <3

Finaste jag har, är ni ♥

fyfan, 12 dagar är för länge, för länge för att inte få träffa en
av dem 2 personer jag älskar mest. För länge för att få
andas och för länge för att pusta ut och veta att allt är okej.
Allt känns så jävla hopplöst ♥

Precis,
jag tror fan att jag har världens bästaste bästaste vän, olivia. Ni får tro vad ni vill, men jag spenderar 90% av mitt liv genom att skriva på msn, facebook, bloggar om varandra och träffas alldeles för ofta, men det gör inget. För varje gång vi träffats är vi som om att vi inte träffats på 2 månader fast det bara 4 dagar sen vi hade exakt lika underbart som vi har det nu. För med dig känner jag mig trygg. För med dej och din familj känner jag mig lycklig. Ni betyder så gränslöst mycket att jag skulle kunna göra vad som helst för er 4+ pepsi.
Ni är värda så mycket mer än vad guld är värt. Jag skulle vilja tacka Helena och Örjan för hur mycket dem egentligen ställer upp och hur underbara dem är, jag känner mig verkligen som hemma hos er.
Och ett lika stort tack till jordens finaste barn, ebba och olivia. Utan er glädje hade jag inte fått något skratt i mitt liv.
Tack för att ni finns, jag älskar er så grymt mycket att jag inte vet vilka ord jag ska få till för att kunna säga det.
I LOVE U GUYS ♥Tidsinställt, Espania

hejhej! Vi har det säkert toppen och gör massa roliga saker, badar, solar, shoppar! Naaajs! Jag hoppas ni har det bra, bra väder? ni får verkligen ha det asgreat och så hörs vi sen, några bilder kanske kommer också! Pussss

Ps. Saknar alla!

sista inlägget innan SPANIEN

Ja som sagt, jag åker ju till spanien och dit åker jag inatt med min kära familj! kameran hänger med, tyvär har jag inte internet så räkna inte med att det blir någon bloggning men kan ju försöka göra några tidsinställt så kolla in iallafall, jag är hemma den 23/7 och då kommer designen :D Så ni får ha det så bra, PUSSSS O KRAAM!

Ps. Jag kommer sakna er, Jennifer och moa Ni betyder sååå mycket älskar er ♥

apkitudkig

jag gillar att bloggen står still, haha, den får göra, det nu bryr mej inte just nu ska jag se till att kolla på jennifer som är en katt osm låter som ett får! hahha, hejsvejs!

moment♥

Hejhopp!
Sitter med jennifer nu, det var ingen bra uppdatering idag men det var ju sjukt underbart väder, Var nere vid en brygga, hääärligt! Iallfall är med jennifer och vi hare braa :D Hahahahaa orkar typ inte skriva men juste jag har glömt säga att jag åker till spanien på söndag, RUUULIGT! Pussssss o kraaaam ♥


hahhaah på rix FM-festivalen jag och stenmark hade ett litet moment, haha ♥

Good life

Sorry för igår, jag städa och så, det blev sjukt fint. garderoben asså, jag njuter varje gång jag går in där, ni som har varit hemma hos mig och vet hur min garderob ser ut, ni vet där kläderna hänger, de hänger i färgordning, haha :)

Iallfall i förrgår va ju ebba och jag i stockholm hos ola och linda och jag fick hem mig en asmysig stickad tröja från monki, fin.  designen kanske blir klar idag eftersom jag inte vad vad jag ska göra idag, men det är typ bara små saker som ska fixas, så det är toppen, det behövs en uppdatering NU!
jag har precis ätit gröt med min kära mamma, asså det kan vara en av det godaste sakerna när det är kallt ute, haha :) vet inte vad jag ska skriva så säger bara ha det så bra!

P U S S  O L I V I A♥


Snart

snart klar, nu är det nära ♥

10 saker du kanske inte visste om mig ♥

1. När jag säger att jag ska lägga ut bilder på något jag köpt eller fått t.ex här bloggen så blir det oftast inte av
2. Jag älskar att åka karuseller, det är typ det bästa som finns
3. Jag har gått på gymnastik sen jag var 3 år
4. Jag har gått på karate, ridning, simning, dans & fotboll men slutade när jag började på gymnastik
5. Jag är verkligen rädd för bollar och när en boll kommer mot mig antingen piper jag eller skrikier och springer iväg
6. Även fast jag är en gymnast är jag riktigt klumpig och typ välter saker
7. Jag har många fobier, småkryp eller egentligen alla djur förutom hund, katt och tigrar, äta på resturanger utomlands för deras bestick, hår, fötter, när någon rapar mm...
8. Jag har en förkärlek till fyrhjulningar även fast jag inte kan köra det
9. Jag smörjer alltid in mig i ansiktet på kvällarna och smörjer alltid in mig efter duschen, något jag ärvt av min syster
10. Jag älskar min familj och vänner så otroligt mycket, och skulle kunna göra vad som helst för dom♥

purple # 1
fotograf:Jag  kamera:Nikon D60 Objektiv:35mm 1.8  Motiv:natur  Redigering:ingen ©Copyrigt

tidsinställt för er ♥

troligtvis just nu sitter jag på bussen till stockholm som jag skrev i förra inlägget, trevligt ! dubbeldäckare antar jag eller är det inte det på 676? tror det, iallfalll idag ska jag ha det roligt ! vet inte vad vi ska göra, men något antar jag, haha, ska ju vara dåligt väder också inte bra, men det får väll vara som det är, blir ett till inlägg sen alltså ett tidsinställt så det blir ju ännu bättre eller hur? nästa inlägg kanske blir bilder, det tycker jag låter bra på den här så kallade fotobloggen utan bilder, haha. hoppas ni har det bra, och jag fortsätter med designen som är nästan nästan klar bara om min data vill samarbeta, så fort jag har pengar kommer jag köpa en ny, min har gjort sitt! nästa tror jag blir en mac/apple så jag tänkte jag prova på det, det låter bra tycker jag!

Nej men nu babblar jag bara på har egentligen inget vettigt att säga så ni får ha det så bra !

P U S S  O L I V I A♥

never say never

jag har haft det underbart med jennifer, vi har badat, fotat, skrattat, kastat pil, skrattat, ätit. ätit ännumer, trännat, cyklat, hoppat studsmatta, skrattat, blödit näsblod, suttit vid datan, kollat film och bara haft det asmysigt ! älskar verkligen den tjejen hon är underbar !
Ni ska veta hur taggad jag är på att blogga, nu när designen nästan nästan är klar ! asnice ! jag är verkligen taggad och så fort jag får chansen ska jag blogga ! men självklart kommer det inte bli jätte mycket eftersom jag gör saker typ hela tiden och så, imorgon drar jag in till huvudstaden med syster min till ola och linda och har det bra, kul! så imorgon kanske det inte blir någon bloggning eller föresten jag kan göra ett tidsinställt, låter det bra? har lite nya bilder också så detta låter väll som en bra plan eller? iallfall får ni ha det bra !

P U S S  O L I V I A ♥

RSS 2.0