Twitter♥

Följ mig på twitter http://twitter.com/#!/olivialindstrom

Jag har fortfarande bloggpaus, därför ska ni följa mig på twitter, där kommer jag uppdatera varje dag!

Bloggpaus

Bloggpaus av vissa orsaker, kommer tillbaka någon gång <3

Tillsammans ♥

Vi klarar det här tillsammans, du & jag ♥

Marknad

Rolig dag igår, så lång vart den vell inte, drog hem vid åtta för att jag fick skjuts av ebba på moppen men jag var med lite folk, hahah orkar inte skriva alla men asså jag var med några hela tiden men vi drog runt lite o snacka, myys <3 iallafall ha det grymt nu ska jag kolla på thor ;)<3


Smurftimisktisk

Filmen igår var grym! _____________________________________________________________________________________________________________________________ Jag o Jennifer hade det grymt igår! Vi trodde att vi hade all tid i världen, men icke, måste bara berätta: jag och jennifer sitter på bushållsplatsen för att ta en buss till träningen (i täby) det är kanske fyra minuter kvar innan den går och jag bah: Ring min mobil jennifer jag hittar den inte. Och jag var verkligen 100 procent säker på att den låg i min väska. Och så ringer hon och å låter det inget och då sa jennifer: Den ligger kvar på applestore och jag bah: EHH JENNIFER STANNA KVAR HÄR! Och då är det kanske 3 min kvar innan bussen går så jag bara springer genom hela täbycentrum så fort jag aldrig sprungit, jag snubblar och asmånga människor bara: WOOHHO! när jag sprang förbi så jag springer in på apstore och där ligger den och alla bara stirra på mig när jag sprang in och hämta min mobil och kuta ut igen uppföra alla trappor sprang in i glasgrejjen och jag hinner! jag hinner på 3 min att springa upp och ner hämta mobilen ut igen *STOLT* ! _____________________________________________________________________________________________________________________________ tänkte berätta vad jag fick hem med mig igår och förra helgen: Igår: En tröja, H&M, En ring, GLITTER, En earcuff, GLITTER och En maskara, H&M Förra helgen: Skor, Dinsko, 3 earcuffs, Ur & Penn, Stickad tröja, J&C kärlek till er !

Jennifer i jag drar till täbyC ;)

Halojj, hur mår ni? Själv mår jag toppen o jag och min favorit Chey ska dra till täbyC! Woohhoooo och där ska vi kolla på bio! Naaaajs;D men jag bloggar från hennes iPad så ni får ha det bra!
Kärlek till er mina vänner <3


RSS 2.0